Meniu

SKU: d318716

Helovinas Apdailos Sujungtus Pirštus Lankstus Sąnario Piršto Helovinas Šalis, Cosplay Kostiumai, Rekvizitas, Siaubo Dvasios Letena Pirštinės

Vardinė 5.00 Iš 5

Sandėlyje

Speciali Kaina €9.27

Įprasta kaina: €13.06

Spalvos
Aprašymas

Produkto Aprašymas

3D Spausdinimo Sujungtus Pirštus 3D Atspausdintos Cosplay Renginys.

Pagrindinės Savybės Geriausių Helovinas Pavara!!Ar jums norėjo paglostyti kaukolė savo priešų sėdi ant savo sosto blogis?Gal tu gali ką tik nori augintinio jūsų katė, o jūs plano, kaip taisyklė visame pasaulyje.Dabar galite tai padaryti su mūsų neįtikėtinai sujungtas nagai, kaip visada, su stiliumi.

Tinka Visų Pirštų Dydžių

Atnaujintas dizainas labiau ir labiau patikimas.Ten turėtų būti pora tokia žavinga ir bauginantis ilgi nagai kiekvieno fantazijos Helovinas surinkimo dėžė.Tikrai grėsmingas ir creepy.Jie ateina visiškai surinkti juoda/balta ir yra labai keisti su standartinio akrilo/dažų purkštuvu.

Lanksčios Savo Pirštais

Mūsų nagai yra gabalas meistriškumo.Pagamintas su aplinkai nekenksmingų medžiagų, šiek tiek grubūs, rankomis dažyti.Sankirtoje leteną ir palmare yra pagaminti iš tampus odos draugiškas medžiagas , todėl jie gali būti gerai priderinta prie pirštų visų dydžių.

Lengva Įdėti Ir Ištraukite

F, kurio dydį norite keisti piršto bazes, kad atitiktų jūsų būtent tada galite šilumos juos su plaukų džiovintuvu arba virinto vandens (tik raundo dalys, ne sujungimo juostos), kol jie yra tik praeities šiltas, bet vis tiek malonu liesti.

Padaryti keletą sekundžių, tuo metu, ir jūs galėsite jaustis bazės žiedo pradėti sušvelninti.Vieta jūsų pirštas viduje ir pelėsių ji tada pašalinti savo piršto ir leiskite jam atvėsti ir bus padaryta.

Ši unikali piršto aksesuaras yra puikus kokteilių, šalys, mados kulinarijai, video, muzika, kostiumai/cosplay, Helovinas, ir vilkite motinėlių.

Specifikacijos

Produkto Svoris:

Bendra: 90G

A pora: 180G

Gaminio Dydis(L x W x H):

35 × 7 × 3cm / 13.8 x 2,8 x 1.2 cm

Pakuotės Turinys:

Vieną × 1 Ar porą × 1

.


Žymos: Helovinas Apdailos Sujungtus Pirštus, sujungtus pirštus, helovinas nagų, baisu, Letena Pirštinės, rekvizitai .

Techniniai Duomenys

Proga Šalis, Helovinas
Prekės Pavadinimas isfriday
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris Helovinas Apdailos Sujungtus Pirštus
Kilmės Žemyninė Kinija
CN Kinija

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai