Meniu

SKU: d281658

Butelio Dangtelis Vynui, Vakuuminis Kamštis Baras Įrankiai, Namų Kokteilių Butelis Priedai Stiklo Skysčio Dangtelį, Dangteliai, Butelių Rinkinys Barmenas Stoppe

Vardinė 0 Iš 5

Sandėlyje

Speciali Kaina €0.99

Įprasta kaina: €1.68

Spalvos
Aprašymas

Produkto Aprašymas

Aprašymas:

-【Lengva naudoti】stora silikono sandarinimo šampano kamštis gali išlaikyti savo vėjo švieži ir išsaugoti gamtos skonio vyno kelias dienas.Nugara lengvai ir nebegali kovoti su kamščius!

-【Efektyvus sandarinimo išsaugojimo】, optimizuojant vidaus struktūros, mini šampano gruntas gali padaryti, kad vyno kamštis puikiai ir tvirtai užrakinti dujų butelio, siekiant užkirsti kelią burbulus iš lėto išsklaidyti po to, atidarius butelį.

-【Kompaktiškas dizainas】Dėvėti "saugos hat" už savo mėgstamą vyną.Šampano kamštis patvirtina unikalus "small hat" formos dizaino, tinka riebalų arc dizainas, putojančio vyno butelis, ir stilius yra labiau harmoningą.Mažas dydis, patogiau saugojimo.

-【Swivel užraktas dizaino】 šampano butelio atidarytuvas priima rotacijos dizainas, kuris yra efektyvesnis ir lengviau naudoti.Tai gali būti atrakinta, sukant viršutinę kamščio, ir tada tvirtai prijunkite jį į butelį burną, ir tada pasukite šampano kamštis.Viršutinė dalis yra užrakinta atgal į poziciją išsaugoti sandarinimo.

-【Platus】 Tinka standartinių vyno, alaus, šampano ir sodos buteliai, įskaitant kai kurių didesnių stilių.Jis gali būti naudojamas įvairioms progoms, tokioms kaip vestuvės, namai ir barai.Tai taip pat puiki dovana geriausias draugas, kurie mėgsta vyną.

-【Aukštos kokybės】 vidaus sandarinimo dalys vyno kamštis yra pasirinktas, skirti liestis su maistu kokybės silikono medžiagos ir yra saugesni.Apskritojo šampano kamščio apvalkalas yra pagamintas iš patvaraus ABS medžiaga, kuri nėra lengva nešioti ir lengva valyti.

Specifikacija:

Dydis: 3.9*3.9*3.2 cm

Spalva: Juoda

Medžiaga: ABS

Pakavimo Sąrašas:

1/2/3 Vnt * Šampano kamštis

Arba

1/2/3 Vnt * Vyno kamštis

Arba

1 Vnt * Šampano kamščiu + 1 Vnt * Vyno kamštis

Pastaba:

1.Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-2 cm.

.


Žymos: vyno kamštis, šampano butelis, vyno dulkių siurblys elektrinis, Įrankiai, Vyno korkas .

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga ABS+TPE
Metalo Tipas Anglies Plieno
Drop-pristatymas mes paramos
Didmeninė mes paramos
Funkcija Eco-Friendly
Skersmuo 5cm
Sertifikavimo CE / ES
Baras Įrankiai Tipas Vyno Kamščiai
ID QS170
Modelio Numeris Vyno butelio kamštis
Tipas įrankių juosta

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai