Meniu

SKU: d202173

Galios Paskirstymo Blokas Konservai Tik Elektra Vario Autobusas Baras Žemės Izoliuotieji Kabelių Paskirstymo Po Auto Jūrų Automobilio Priekaba Rv Valtis

Vardinė 0 Iš 5

Sandėlyje

Speciali Kaina €12.33

Įprasta kaina: €27.40

Spalvos
Aprašymas

Produkto Aprašymas

Aprašymas:

1. Su šios galios paskirstymo blokai, jūs galite pagaliau sutvarkyti laidų, todėl ji nebe atrodo kaip krūva netvarką po gaubtu.Visus elektros sistemų organizuotas.

2. Jūs turite patvarus surinkimo bėgiai su 4 x M10 varžtams, raudona teigiamas ir juoda neigiamas ryšys su daug taškų, 3/8" skyles, ir modulinės dėžutės dizainą.

3. Nerūdijančio plieno varžtai ir veržlės, siekiant pagerinti atsparumą korozijai ir rūdžių, atsparumas sūriam vandeniui arba koroziją skatinančioje aplinkoje.

Specifikacija:

Produkto grynasis svoris: M8 stud 210G, M10 stud 250G

Gaminio dydis: 17*4.4 CM

Gaminio medžiaga: ABS, cinko lydinys, žalvaris

Didžiausia įtampa: 48V DC

Reitingas srovė kiekviena stud: 62.5 A

Reitingas dabartinės visą elektros blokas: 250A

Papildomas terminalo sraigtinė srovė: 20A

Produkto funkcijos: Pareikšti laidynas kartu ir pagrįstai laikyti laidai viduje transporto priemonių ir valčių

Taikymo sritis: elektros sistemos, automobilių, RVs, laivų, jachtų ir kt.

Produktų Sąrašas:

4 * Raudona, vario jungtis

3 * Šilumos susitraukiančių vamzdžiai

2 * Montavimo varžtai

4 * Šilumos susitraukianti odinis dėklas

1 * Atsuktuvas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Organizuoti Savo Laidų】Platinimo bėgiai Galios Paskirstymo Blokas gali surinkti visi laidai diržai ir tinkamai saugoti laidų transporto priemonių ir valčių, jūs galite pagaliau sutvarkyti laidų, todėl ji nebe atrodo masės.

2.【Lengva Naudoti】Jūs turite patvarus surinkimo bėgiai su 4 x M10 varžtams, raudona teigiamas ir juoda neigiamas ryšys su daug taškų, 3/8" skyles, ir modulinės dėžutės dizainą.

3.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 Aukštos srovės bėgių funkcija sustiprinta ugniai atsparios ABS bazės ir stiklo pluoštu armuoto nailono bazė puikus mechaninis atsparumas ir patvarumas.

4.【Paprasta Nešiotis Su】gana paprastas-į-atlikti platintojas yra puikus įrankis, kurį galite pasiimti su jumis.Autobusų Juosta Galios Paskirstymo Blokas nėra didelis vaikinas, kad užima daug vietos, kurių gali būti sunku jums.

5.【Tinka Daugeliui Kartų】įvairių situacijų, tokių kaip RVs, saulės kolektorių, automobiliai, sunkvežimiai, jachtos, valtys, ir dar daugiau, jūs tiesiog prijunkite maitinimo blokas bėgiu, kuris yra tinkamas dėl elektros energijos tiekimo sistemos.

.


.

Techniniai Duomenys

Kilmės Žemyninė Kinija
parama Dropshipping/ Didmeninės

Atsiliepimai

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai