Meniu

SKU: d191126

Aubess Tuya ZigBee3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Radiatorių Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius Alexa "Google" Pradinis

Vardinė 5 Iš 5

Sandėlyje

Speciali Kaina €11.41

Įprasta kaina: €22.81

Spalvos
Aprašymas

Produkto Aprašymas

Aubess Tuya ZigBee3.0 Smart Radiatorių Pavaros Programuojami Termostatiniai Radiatorių Vožtuvas, Temperatūros Reguliatorius Alexa "Google" Pradinis

Aprašymas:

Termostatiniai radiatorių ventilis (TRV) yra self-reguliavimo vožtuvas, sumontuotas karšto vandens šildymo sistemos, radiatorių, kontroliuoti temperatūrą patalpoje, keičiant srautas karšto vandens į radiatorių.Su TRV TV02 galite patogiai reguliuoti kambario temperatūrą tarp 5-30℃, ir sutaupyti daugiau nei 15 proc. energijos.

Radiatoriaus termostatas tinka visiems bendros radiatorių vožtuvai ir yra lengva montuoti-nereikia išleiskite vandenį arba įstoti į šildymo sistemą.Papildoma boost funkcija leidžia radiatorius būti įkaista greitai trumpą laiką atidarymo vožtuvas 5 minučių.Ten bus malonus kambario temperatūroje iš karto, nes spinduliuojamos šilumos.

1.Smart Tuya ZigBee Radiatorių Pavaros Termostatas:Naujas mini dizainas, paprastas ir aiškus LCD ekranas ant kūno,radiatorių termostatas su skystųjų KRISTALŲ skaitmeniniu ekranu ir dviejų dalių AA tipo baterijos, kurių galingumo,kuris yra specialus vožtuvas, naudojant drauge su šildymo radiatorių.Dirbtinai nustatyti patalpų temperatūrą, daugiausia naudojamas grindų šildymo kontrolės sistemos, uždarymo ir atidarymo vamzdžio.

2.A Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos Koncentratorius yra Būtina : A ZigBee bevielio ryšio centru yra būtina, kad prisijungia prie vožtuvo daug kitų ZigBee "protingas" produktų ir supranta visas pastangas susieti savo protingo namo įrenginius.Tiesiog pridėti jūsų vartai į App,tada pridėti savo radiatorių pavaros į savo vartus App.

3.Programuojamas Grafiką su Savaitinis Programavimas Pasirinkimas:Palaiko vadovą, nustatyti 5 2,6 1 ir 7 dienų savaitės grafiką su 6 laikotarpiai galimybė ,suteikiant jums didžiausią patogumą kitokia situacija ir nustatant individualų grafiką jūsų namų temperatūros.Atostogų režimas,automatinis režimas,boost režimu galima.Pasirinkti darbo dieną ir restday režimą, kad atitiktų jūsų pačių protas.

4.Balso ir Nuotolinio pultelio Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos:Palaiko App nuotolinio valdymo per savo sumanaus telefono,kartu su "hands-free valdymas balsu per Alexa" ir "Google" Asistentas sėkmingai sujungti savo vožtuvas Tuya /Smart Gyvenimo App", remdamasi vienu Tuya ZigBee Bevielio ryšio Sąsajos.

5.Atidaryti Langą Aptikimas:Kai kambario temperatūra staiga sumažėjo į temp.riba,vožtuvas užsidarys 15 minučių.Po to,jei kambario temp.yra dar mažesnis, nei temp.Riba,ji bus išlaikyti šį režimą.Be to,jis lengvai skaitomas skaitmeninis ekranas su Celsijaus temperatūra.

Techniniai duomenys:

Baterijos: 2x 1,5 V LR6/mignon/AA (neapima)

Temperatūra: 5-30℃

Ekranas: LED

Didžiausia spinduliuotės galia: 10dBm

Matmenys(W x H x D):55.3 x 54 x 98.3 mm

Svoris: 190 g

Darbinė temperatūra: -10℃--40℃

Darbo aplinka: Uždaras

Saugai :CE/ROHS

Dažnis: 2.4 GHz

Apsaugos laipsnis: Ip20

Pakuotė:

1*Zigbee Radiatorių Termostatai

1*Adapteriai Danfoss(RA,RAV ir RAVL)

1*Varžtas adapteris

1*Naudotojo Vadovas

Puikus asistentas, kad jūsų išmaniųjų gyvenimo temperatūra

Kontrolės Daugiau Su Viena Belaidžio Koncentratorius

Palaiko Vieną Zigbee Vartai Hub tocontrol ne daugiau kaip 50 vožtuvai

Tinkinti laiko ir settingof prietaiso Smart Gyvenimo App

Balso Kontrolė

Platus Taikymo

Tinka būsto , prekybos centras , viešbutis heatiand centrinis oro kondicionierius temperatūros kontrolė

App Nuotolinio Controlfrom Bet Kur

Realaus laiko kontrolės jūsų namuose temperatūra per smart gyvenimo App

Visos susietos su kitos Zigbee 3.0 prietaisai su Viena Belaidžio Koncentratorius

Tuya Zigbee TRV

Protingai valdyti įrenginį per App afterconnecting jį Zigbee 3.0 bevielio ryšio sąsajos hub

JUNGTIS COMPATIBITY

Funkcija skydelis

.


Žymos: įleidimo vožtuvas, wifi, tuya amerikos termostatas, "pasidaryk pats", programuojamas termostatas, thermosta elektrinis šildytuvas, laidinio termostatas wifi, padengti iphone5c smart, dubuo tuya, atveju ne smart, termostatas zigbee moes, termostatas zigbee 30 .

Techniniai Duomenys

Dažnis 2.4 GHz
Apsaugos laipsnis IP20
Sertifikavimo Nėra
saugos CE/ROHS
Kilmės Žemyninė Kinija
Vežimas Greitas Pristatymas
Baterijų 2*1,5 V LR6/mignon/AA (neįeina)
Prekės Pavadinimas Aubess
Matmenys 55.3*54*98.3 mm
SANDĖLYJE Pakankamai
parama didmeninė/dropshipping
Darbinė Temperatūra -10℃-40℃
Ekranas led
Darbo aplinka Patalpų
Modelio Numeris Zigbee Radiatorių Termostatai
Temperatūros diapazonas 5-30℃
Didžiausia spinduliuotės galia 10dBm

Atsiliepimai

  1. Vardinė 5 Iš 5

    Anonymous 2022-07-24

    Sveiki, visi. Į termostatiniai vožtuvas neveikia, įdėjus baterijas keturių eilučių šviesa. Negalima nustatyti iš naujo mygtuką. Ar kas nors išspręsti šią problemą? Pardavėjo neatsako pakartotinių skambučių. Jis nenori išspręsti problemą. Dėkoju už jūsų atsakymus. Libor Marik.

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti * *

1 2 3 4 5

Panašūs Produktai